Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας δεν επιστρέφονται. *Θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Αλλαγή του προϊόντος γίνεται με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας. Επιστροφές σε εποχιακά προϊόντα (χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, κτλ.) δεν γίνονται δεκτές.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:

 

Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

 

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 210 3467825 ή με email στο [email protected]  με θέμα «Επιστροφή Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: CASA UNICA Mαραθώνος 24 ΤΑΥΡΟΣ 17778