Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος). Όσον αφορά την πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (πληρωμή με αντικαταβολή), θα πρέπει να πληρώσετε τον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας με την παράδοση της παραγγελίας. Για πραγματοποίηση παραγγελίας με πληρωμή με αντικαταβολή είναι απαραίτητο η διεύθυνση παράδοσης να είναι ίδια με την διεύθυνση χρέωσης. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει ένα πάγιο πρόσθετο κόστος των

Paypal 

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως από εκατομμύρια χρήστες και διασφαλίζει απόλυτα την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω του διαδικτύου.

Ένας λογαριασμός PayPal μπορεί να χρηματοδοτηθεί με ηλεκτρονική πίστωση από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή από μια πιστωτική κάρτα.
Σχεδόν αυτοματοποιημένα και με 100% ασφάλεια, η συναλλαγή σας ολοκληρώνεται και η παραγγελία σας επεξεργάζεται για αποστολή.
Με λίγα, απλά και κατανοητά βήματα, μέσα από το επίσημο site της PayPal, δημιουργείτε τον προσωπικό σας λογαριασμό και –αφού συνδέσετε μία κάρτα ή έναν λογαριασμό τραπέζης- ξεκινάτε άμεσα να ψωνίζετε.

Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης

Η εξόφληση της παραγγελίας σας με κατάθεση, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αρ. Λογ: 17100588908

ΙΒΑΝ: GR8001101710000017100588908

Δικαιούχος Λογαριασμού : ΛΥΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογ: 5087086923471

ΙΒΑΝ : GR4501720870005087086923471

Δικαιούχος Λογαριασμού : ΛΥΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Με κάρτα

Με χρεωστική/debit κάρτα

Χρησιμοποιήστε την χρεωστική/debit κάρτα σας (ή αλλιώς την κάρτα ανάληψης μετρητών), η οποία είναι συνδεδεμένη με τον τραπεζικό λογαριασμό σας. Με την αγορά, τα χρήματα φεύγουν απευθείας από το λογαριασμό σας και έτσι, δεν υπάρχει κάποια πίστωση.

Με πιστωτική κάρτα

Με την πιστωτική σας κάρτα, πληρώνετε επί πιστώσει, δηλαδή, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σας σε μετέπειτα χρόνο.

Με prepaid (προπληρωμένη):

Αν θέλετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των εξόδων σας, μπορείτε να εκδώσετε μια prepaid (προπληρωμένη) κάρτα, την οποία μπορείτε να «φορτώσετε» με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε σε αγορές/πληρωμές.

Οι συναλλαγές με κάρτες, είναι ασφαλείς;

Βεβαίως! Το CasaUnica δεν παρακρατά κανένα στοιχείο της κάρτας σας, ενώ για να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε.